Over ons

Outdoor

Sportief genieten in de buitenlucht heeft steeds meer populariteit, t.o. indoor. De crew van Nordic Sports heeft telkens te maken met de materialen van deelnemers. Goede deugdelijke producten worden keer op keer gebruikt en zijn daarom belangrijk. Materialen moeten geschikt zijn voor het beoefenen van de sport activiteiten. Vriendelijk in gebruik, duurzaam en toch voor een redelijke prijs.

Nordic Sports is gespecialiseerd in outdoor schoenen, trekking stokken, Nordic Walking stokken of Outdoor kleding en biedt ruime keuze van o.a. Dolomite, Dolomite 54, Leki, Nordsen, Trimm, New Balance, Fizan en Lowa.

 

Outdoor schoenen

Prachtige Outdoor wandelschoenen van het merk Dolomite, waarvan een aantal samengesteld met Vibram zool, daardoor een goede pasvorm hebben. Tevens zijn de meeste schoenen Gore-Tex uitgevoerd; waterdicht, antibacterieel en ademend.

 

Outdoor kleding

Modieuze Outdoor kleding van Nordsen en Trimm draagt gemakkelijk voor elke buiten activiteit, voor het echte buitenleven gevoel. Voor elk jaargetijde is bij Nordic Sports wel iets te vinden, sterk en soepel van materiaal.

 

Trekking stokken

Uit vier delen bestaande trekking stokken zijn het meest geschikt voor de rugtas / backpack, doordat de stokken extra klein kunnen worden meegenomen. Trekking stokken van Leki en de lichtste stokken van de wereld van ons importmerk Fizan, een grootte sortering.

 

Nordic Walking stokken

Keuze in hoogte van de Nordic Walking stokken heeft veelal te maken met verschillende ondergrond, gebied en ervaring. Advies is te vinden op www.nordic-sports.nl of een van onze instructeurs raadplegen via info@nordic-sports.nl

Importmerk Fizan en Leki zijn beide voorzien van afneembare straps (polsbandje) zodat tussendoor een oefening gedaan kan worden.