Accessories

 

Wandelrugzakken

Een goede voorbereiding van uw wandeling begint bij het zorgvuldig inpakken van uw rugzak. Water en een gezonde hap voor onderweg mogen niet ontbreken. Ook al neemt u behoorlijk wat spullen mee, door de fraai anatomisch voorgevormde en zacht gepolsterde schouderriemen, voelt u de rugzak nauwelijks tijdens de wandeling. Het slimme design, afgestemd op uw rug, de lichte materialen en de rugventilatie zorgen voor optimaal draagcomfort.

Rugzakken voor wandelingen, trail-running, kamperen en reizen.

  • Deuter backpack rugzakken
  • Fizan backpack rugzakken
  • Bekijk de collectie in onze webshop of kom naar de winkel.

De fijnste rugzakken

Nordic Sports beschikt over wandel rugzakken en dagrugzakken van de topmerken Deuter en Fizan. Dit zijn de fijnste rugzakken die momenteel op de markt zijn. De meeste modellen, allemaal fraai vormgegeven en in mooie kleuren, zijn geschikt voor dagtochten. Ze beschikken over veel praktisch ontworpen vakken die u met een rits afsluit. Ook hebben ze vrijwel allemaal een wandelstokhouder en een geïntegreerde, afneembare regenhoes. Sommige rugzakken beschikken over een drinksysteem. De draagriemen zijn verstelbaar zodat u de rugzak eenvoudig op maat maakt voor uw rug.

Rugzakken voor meerdaagse wandeltochten, trekking en hiking

De grotere modellen, zoals de Deuter Futura 32 is ontworpen voor een meerdaagse trektocht en lange beklimmingen. De tas heeft veel met ritsen afsluitbare vakken, een dekselvak en zelfs een vak voor nat wasgoed. Binnenin de zacht gepolsterde bilaminaat heupgordel vindt u vakjes voor bijvoorbeeld uw waardevolle spullen of een telefoon. U staat vertelt hoeveel spullen u kunt meenemen en makkelijk opbergt in deze rugzakken.

 

Wandel, Outdoor & Travelshop

Wandelschoenen, een fijne rugtas, nordic walking stokken, kampeerspullen… u vindt het allemaal in de Outdoor shop Nordic Sports. Een webshop enwinkel waar u alles vindt voor een fijne wandelvakantie. We helpen u graag bij het kiezen van de meest geschikte wandelschoenen. Schoenen die fijn zitten, steun bieden en prettig lopen, ook nog na 40 kilometer!

Bezoek de online shop van Nordic Sports voor:

Alles voor recreatie en sport

In Outdoorshop Nordic Sport vindt u alles wat u nodig hebt om fijn en veilig te recreëren in de buitenlucht. Vrijwel alle bekende merken komt u hier tegen. Denk aan Dolomite, Lowa, Inov-8, New Balance, Kefas, Trimm, Nordsen, Mico,  Leki, Fizan, Deuter, Sidas, X-Shocks, Hilly, Recta, Silva, Victorinox, Teva, Meindl, Han Wag en Birkenstock maar ook New Balance lifestyle, Tecnica.

Bezoek Nordic Sports ter voorbereiding op:

Nog niet gevonden?

We adviseren u graag bij de keuze van de juiste wandelschoenen of wandelstokken. Zijn de schoenen, stokken of kleding niet op voorraad in uw maat? Stuur ons een mail of bel 0630 878734  en we doen ons uiterste best deze alsnog zo snel mogelijk aan u te leveren.